onsdag 1 september 2021

Välkommen september

 


Välkommen, september!
Tack för den här sommaren, Sommaren 2021.
I vintras fick jag en idé... Tänkte att det inte bara är Åland som firar 100. Jag och min familj skulle även fira att vi bott på Åland i 10 år. Jag tänkte att det det skulle vara kul att fira med en utomhus sommarteater med fri entré för alla som ville se. Jag ville att det skulle bli ett välspelat och energifullt "teaterspektakel", där känslan skulle vara att ett resande teatersällskap dundrar in på scenen under ett träd och fyrar av William Shakespeare´s underbara komedi Som ni vill ha det. Känslan skulle vara att vi liksom sköt lite grann från höften, men ändå visste precis vad vi gjorde. Fokus på närvaro, energi och spelglädje.
Det är inte alltid den vision man har när man börjar en uppsättning, infrias till 100% - men denna gång blev det så! Vi hade öppna repetitioner och alltid nyfikna åskådare som passerade, eller stannade en kort eller lång stund. Och när det blev dags för föreställningar... så kom det massor av publik! På våra 6 föreställningar hade vi ca 800 besökare. Jag stod ett par gånger vid sidan av, i väntan på entré och fällde lyckotårar över det som skedde vid paviljongen, under eken på Lilla holmen.
Tack, sommaren 2021. jag ska aldrig glömma dig! Och tack alla som kom och såg och tack, alla som gjorde detta möjligt.
Jag kan inte se mig mätt på den här bilden. Den känns så overklig, på något sätt. Men vi som var där, vet. Det blev så fantastiskt, helt enkelt.
 -Nicklas
 
 
 
 
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar